На Закарпатті заборонили відвідувати ліси

21.07.2023 21:29 ПОДІЇ

Щоб запобігти масовим загорянням в екосистемах Закарпаття, Рада оборони області прийняла рішення в умовах воєнного стану заборонити відвідувати ліси і в’їжджати до них на транспортних засобах та іншій самохідній техніці (крім транзитних шляхів). Про це інформують у Закарпатській ОДА.

Обмеження не розповсюджуються на підрозділи ЗСУ, ДПСУ, ДССТ, Держспецзв’язку, Нацгвардії, СБУ, СЗРУ, УДО, МВС, ДСНС, територіальних управлінь ДБР і БЕБ у Закарпатській області, інші військові та воєнізовані формування органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, а також на техніку, що використовується для лісогосподарських потреб.

При цьому вихід організованих груп людей у гори й лісові масиви дозволений тільки в супроводі представника лісової охорони.

Відповідно до Постанови КМУ від 21.03.2007 р. №507 рішення Ради є обов’язковим для виконання місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, які розташовані на території області, громадянами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат