Віктор Микита під час візиту на Дніпропетровщину провів робочу зустріч з головою ОВА Сергієм Лисаком

01.07.2023 23:44 ПОДІЇ

Наші області тісно та ефективно співпрацюють у межах функціонування Палати регіонів Конгресу за різними напрямками життєдіяльності, - повідомив голова ОВА Віктор Микита. - Зараз, в умовах війни, ця взаємодія й наша особиста комунікація допомагають вирішувати низку критично важливих питань.

Зокрема, сьогодні із Сергієм Лисаком домовилися про відправлення 100 дітей з Дніпропетровщини до австрійської федеральної землі Бургенланд на відпочинок та в освітні кемпи вже цього літа.

Також погодили можливість відправлення на відпочинок і відновлення до рекреаційних центрів Закарпаття на системній основі родин військових та інших захисників з сектору безпеки їхнього регіону.

Повідомив колезі, що триває спільна робота з Комітетом регіонів ЄС щодо пошуку міст та регіонів-партнерів з країн Євросоюзу для Дніпропетровщини. Ми виходимо на фінішну пряму, тож незабаром очікуємо на узгоджені пропозиції. Це питання фіналізуємо під час нашого наступного візиту до Брюсселя.

Щиро радий був побачити свого доброго товариша, побратима, бойового генерала та справжнього патріота. Упевнений, що Дніпропетровщина в надійних руках.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат