У Хусті відкрили оновлене районне управління поліції

17.06.2023 18:28 ПОДІЇ

 

Разом із головою ОВА Віктором Микитою перебуваємо у робочій поїздці на Хустщині, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Одна з головних цілей – відкриття оновленого районного управління поліції після реконструкції.

Кошти для реалізації проєкту спрямували з державного та міцевого бюджетів. Вдалося забезпечити європейські умови праці для правоохоронців. Тут зробили ремонт фасаду та внутрішніх приміщень для особового складу, техблоку тощо.

Та найбільшим оновленням районного відділення стала презентація на його базі передового проєкту «Custody Records».

Його мета - покращення стандартів захисту прав затриманих. Це досягається цілодобовою відеофіксацією всього, що відбувається у відділенні з моменту затримання і поміщення особи до слідчого ізолятора або звільнення її з-під варти. Також проєкт передбачає обов’язкове проведення інтерв’ю затриманого та поліцейського, який здійснив затримання.

Все облаштовано для максимальної прозорості, демократичності, на місці постійно перебуватиме інспектор з дотримання прав людини, а до електронної бази та камер відеоспостереження буде дистанційний доступ вищого керівництва, що забезпечить зовнішній контроль.

Європа вже зовсім поряд з нами, її цінності і стандарти ми впевнено впроваджуємо у нашому краї.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат