Як зробити подарунки на новорічні свята своїми руками

admin 15.06.2023 17:44 ПОДІЇ



Як зробити подарунки на новорічні свята своїми руками

Кожен готується до новорічних свят по-різному. Але в передсвяткові дні абсолютно всі готують новорічні подарунки для своїх рідних і близьких. Новорічні подарунки ви можете зробити самі, такі подарунки особливо цінуються, тому що вони просякнуті вашою енергією і зроблені з любов'ю.

Ми розповімо, як зробити свічки з воску своїми руками

Для цього вам знадобиться кольорова вощина для виготовлення свічок. Розмір-41х26. Це листи вощини, виготовлені з натурального воску, пофарбовані органічними барвниками в яскраві та пастельні кольори.

Ці листи дуже добре скручуються, вони гнучкі, відносно м'які і приємні на дотик. Вони виготовлені з натурального бджолиного воску, який проходить спеціальне очищення та знезараження під впливом високих температур протягом 12 годин.

Отже, щоб зробити красиву різдвяну свічку, вам знадобиться лист воску, різак для коробочок і гніт. Гніт повинен відповідати діаметру вашої свічки. Це означає, що чим більший діаметр вашого виробу, тим товстішим має бути гніт.

Якщо ви плануєте робити свічки невеликого діаметру, можна взяти плетений гнітдля свічок d1,5 мм, а якщо товстіший, то гніт потрібен більший.

Як зробити свічку-циліндр

Що б зробити свічку-циліндр, потрібно взяти аркуш вощеного паперу розміром 41 см на 26 см, уздовж одного краю аркуша укласти заздалегідь вирізаний за розміром гніт, злегка притиснути його пальцями, і акуратно скрутити аркуш, при цьому стежити, щоб край виробу був рівним.

Всередину свічки можна капнути кілька крапель ароматизатора або аромамасла з ароматом, який вам подобається. Також всередину можна покласти сухі квіти, наприклад, лаванду. Тільки сухі квіти слід класти подалі від гніту в невеликій кількості, щоб при згорянні вони не спалахнули полум'ям.

Декор для свічок

Свічки можна прикрасити зверху. Можна використовувати різні засушені квіти, мереживо, бісер, стрази, намистини. Можна прикрасити різними фігурками, зробленими зі шматочка воску. Він добре нагрівається від тепла рук, тому його можна розминати як пластилін і робити з нього гарні прикраси. А можна вирізати за допомогою трафарету з листа воску візерунки у вигляді метеликів, сніжинок, ягідок, сердечок, і акуратно прикріпити їх до свічки.

Так само можна робити свічки у вигляді шишок, ялинок, сніжинок. Зараз в інтернеті представлено багато майстер-класів на цю тему. Дуже легко зробити об'ємні свічки, для цього потрібно купити спеціальний воск, скляну колбу потрібного вам розміру і гніт.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат