У Мукачеві місцевий депутат перед своєю кав’ярнею самовільно замінив кам’яну бруківку на цементну

11.04.2023 13:13 ПОДІЇ

Небайдужі Мукачівці звернули увагу на заміну бруківки на   території біля кав’ярні   в архітектурному ансамблі історичної частини міста, повідомляє видання Трибуна.


Вони вважають, що такі дії власників спотворюють центр Мукачева, а влада бездіє коли мова йде про підприємства пов’язані з місцвими депутатами.

Відео розмістив Александр Гогуля в спільноті Мукачево SOS та прокоментував користувавч Фейсбука Анрі Арно:

“Я так розумію що “опція” самоуправства доступна всім “властьімущим”? Бо не кожен смертний може собі дозволити зняти бруківку яка йому недовподоби і “постелити” таку як йому хочеться. І небіда що це не вписується в архітектуру центральної частини.

Мова йде про власників кавярні Тайм на площі Кирила і Мефодія- Олеся Островська (депутат міськради) та Микола Островський – які вирішили зробити ремонт у своєму закладі, зняли частину бруківки і роблять так як подобається їм.

Чи є в місті служба яка слідкує за такими речами. можливе це Управління міського господарства Мукачівської міської ради або Управління муніципальної інспекції Мукачево ?”

Мукачівці зазначають, що депутатка Островська Олеся, Іваницької Ганни яка 2005 по 2014 роки працювала на посаді заступника міського голови.

trubyna.org.ua

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат