Що робити з розбитими дорогами в Ужгороді

20.02.2022 11:35 РАТУША

Перепади температури вдарили по дорогам. Місцями утворилися великі ями. Мер не коментує, що з цим робити, тому секретар міськради Арсен Мелкумян взяв ініціативу у свої руки.

Він зібрав ініціативну групу з депутатів і було проведено попередній моніторинг стану дорожнього покриття вулиць міста. Вулиці Ужгорода з найбільш насиченим трафіком оглянули під час виїзної наради окрім Арсена Мелкумяна депутати Ужгородської міської ради Андрій Риба, Юрій Мандич, Віктор Жганич, Віктор Качур, Віталій Смірнов, директор департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук, працівники департаменту, директор КП «КШЕП» Іван Довбак, представник управління патрульної поліції в Закарпатській області.

Визначили черговість робіт із експлуатаційного утримання дорожньої мережі міста під час зимового утримання. Представник патрульної поліції окреслив ділянки, на які найбільше скаржаться водії, там першочергово будуть відновлювати дорогу холодним асфальтобетоном.

Під час об’їзду оглянули також вулиці, де в попередні роки зробили капітальний ремонт і вони ще мають гарантійне обслуговування. «Якісне дорожнє покриття це не лише комфортне пересування, але й значною мірою безпека громадян, тому ми повинні це питання вирішувати оперативно та ефективно. І якщо десь не витримує старий асфальт, то це одне питання, але наразі ми бачимо, що є зіпсований асфальт на дорогах, які були капітально відремонтовані зовсім недавно. І тут уже претензії до підрядників. Ми вимагатимемо від них вжити всіх необхідних заходів, щоб якісно відновити асфальтне покриття, як це й передбачено відповідними зобов’язаннями», - сказав Арсен Мелкум’ян. Він також повідомив, що подібні виїзди для моніторингу дорожнього покриття вулиць міста будуть регулярними.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат