Ядерний шантаж

26.09.2022 11:47 ПОДІЇ

Пуйло явно здурів. Цей тиждень багатьох шокував. Ще у вівторок кремль анонсував звернення до ущербного народу карлика путіна. Але зі зверненням загальмували до середи. І лише в середу зранку путін сказав, що російську армію потрібно поповнити, щоб чимскоріше завершити так звану «спецоперацію». А це означає, що до армії призвуть усіх, хто служив. І таких потрібно 300 тисяч.

Менше місяця тому путін виступав перед росіянами і казав, що ніякої мобілізації не буде. І ось зараз, коли наші війська погнали фашистів із Харківщини, кремлівський гоблін уже каже, що на фронт потрібно вислати вояків.

Звичайно ж, росіяни є патріотами лише в себе вдома на диванах, і коли запахло смаженим, то почалася масова втеча російських призовників до кордонів із Грузією, Фінляндією і навіть Монголією.

Опозиційні партії закликали людей вийти на акції протесту проти мобілізації, але вийшло дуже мало людей. Та й протестом це не назвеш. Просто покірно здавалися поліцаям.

У своєму зверненні до росіян диктатор путін також сказав, що найближчими днями на захоплених територіях Херсонщини та Запоріжжя відбудуться референдуми про приєднання до росії. Карлик зі слинами на писку погрожував, що після прийняття цих вкрадених в України територій ніхто не має права на них зазіхати, бо інакше російська армія відповість усім арсеналом наявної зброї, включно з ядерною. Тобто, шизофренік знову лякає світ ядерною зброєю. Це лайно навіть не задумується над тим, до чого може призвести ядерна війна.

Цивілізований світ прореагував на такі заяви путіна дуже стримано. Ряд глав держав лише оголосили, що не визнають референдуми, але було мало заяв про те, що захід може адекватно відповісти на ядерну загрозу. Тобто, всі розуміють, що путін здурів повністю і він готовий по- кінчити з існуванням планети. І лише українці не злякалися. Ніхто й не думає віддавати російським свинособакам жодного метру української території.

Ну і ще одна подія, яка зігріла серця українців. У середу ввечері стався обмін полоненими. І це не простий обмін. Понад 200 українських полонених повернулися додому і серед них сотня «азовців». Це саме ті герої, які не давали росіянам захопити Маріуполь. Вони мужньо трималися і в полоні, лякаючи слідчих-фашистів. Тепер звільнені командири «Азова» перебуватимуть у Туреччині аж до закінчення війни. Вони житимуть у комфортних умовах і зможуть зустрічатися з рідними. Решта колишніх полонених воїнів приїхали до своїх домівок в Україні.

Щоб визволити «азовців», нам довелося віддати росіянам медведчука. Путін таки захотів звільнити свого кума. Наші силовики кажуть, що витягли з медведчука всю потрібну інформацію і тепер він уже є непотребом, якого не шкода. А от в росії через обмін «азовців» на медведчука сталася справжня істерика. Тепер там ще більше ненавидять путіна. І через мобілізацію, і через обмін воїнів на кума.

Словом, росіяни прозрівають. І протестів там не потрібно. Протестом є те, що на зовнішніх кордонах росії стоять багатокілометрові черги з автомобілів, на яких громадяни росії намагаються втекти зі своєї немитої батьківщини.

Коментарі :


12.10.2022 19:14 stop

Погроза Путіна застосувати ядерну зброю – це загроза для всього живого на планеті. Путін – це загроза кожній людині. Усім без винятку. Путін – це ворог кожної людини. Путін – ворог усього людства. Путін – це ворог усього живого. Путін – це ворог життя. Усунути цю загрозу, яка нависла над нашою планетою, потрібно будь-яким способом. Треба термiново діяти в iнтересах людства.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат