У Балаклії друкарня готується до випуску газет

14.09.2022 18:10 ПОДІЇ

У Видавничому будинку «Балдрук» (Балаклія Харківської області) проводять підготовку до початку випуску друкованої преси, яка має договори із цим підприємством.

– До повноцінної роботи друкарні ще далеко: у нещодавно визволеній Балаклеї тривають заходи із забезпечення нормального життя, безпеки життєдіяльності, – розповів у коментарі НСЖУ очільник підприємства Сергій Обізний. – На щастя, під час окупації зберіглися комп’ютери, машини, обладнання. Колектив, який також зберігся, готовий розпочати роботу. На жаль, частину паперу рашисти знищили – її викотили надвір, щоб зробити укріплення.

Як наголосив Сергій Олексійович, працівники друкарні готові розпочати роботу. У понеділок почали роботи з розблокування приміщення підприємства, обдзвонюють редакції, які традиційно друкуються у Балаклії. Як з’ясувалося, дві редакції у звільнених містах не зможуть відновити роботу, частина готова працювати, а деякі міста («Балдрук» надає послуги підприємствам не лише Харківщини, а й Луганщини) ще не визволено від ворога.

– Чекаємо на звільнення Сватового, – сказав у коментарі НСЖУ головний редактор газети «Сватівські відомості» Андрій Крюков. – Як тільки це станеться, одразу будемо відновлювати роботу, намагатися розв’язати питання друку і розповсюдження нашого видання (бо в нас основний тираж – передплатний).

НСЖУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат