Слова вдячності   - ужгородським лікарям!

admin 09.05.2022 15:11 ПОДІЇ



Біда зі здоров’ям прийшла в моє життя несподівано. Слабкість, запаморочення, стрибки артеріального тиску, інші негативні симптоми явно свідчили про незадовільний стан мого здоров’я та викликали тривогу. Це підтвердила і наш сімейний лікар Олена Рогач.
За її рекомендацією, мене ургентно госпіталізували до терапевтичного відділення Ужгородської районної лікарні, яке очолює Микола Шерегі. Він   і   став моїм лікуючим лікарем.
Скажу відверто -   лікування було складним та тривалим. Фахові лікарі, медсестри, допоміжний персонал   були для мене єдиною командою і робили все можливе для мого одужання від важкої недуги. Спільно з лікуючим лікарем   нагляд за моїм психоемоційним станом постійно здійснював лікар-психіатр Олександр Романів.
Реальні результати комплексного лікування я побачив вже через кілька днів після виписки.
Відчувши   повсякденну турботу про себе та ефективність проведеного лікування, хочу висловити щиру подяку завідувачу відділенням районної лікарні, лікарю-професіоналу Миколі Шерегі, ендокринологу Тетяні Островській, травматологу Андрію Бучок, ЛОРу Тімеї Юрик, дерматологу Шпонтак Христині, а також медичним сестрам відділення та працівникам лабораторії .
Окремі слова вдячності хочу висловити Олегу Голубу - головному лікарю Ужгородської районної лікарні, а нині очільнику КНП “Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня”   за організацію всього лікувального процесу, починаючи від якісного харчування до повного забезпечення   інфузійними медикаментозними засобами та ефективними ліками, отриманими по лінії гуманітарної допомоги від Європейського Союзу.
З глибокою повагою, Ярослав Никифорук, провізор - фармацевт вищої кваліфікаційної категорії МОЗ України.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат