Правоохоронці затримали групу зловмисниць, які обкрадали помешкання літніх людей

05.05.2022 11:06 КРИМІНАЛ

4 травня, на лінію «102» надійшло повідомлення від літньої жінки з Берегова, яка розповіла, що до її квартири прийшли дві жінки з дитиною, після чого з помешкання зникли гроші.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що до 77-річної потерпілої прийшли дві незнайомі особи з хлопчиком віком приблизно 10 років. Вони попросили дати трохи води для дитини. Господиня не відмовила, а коли провела відвідувачів, то помітила, що у неї зникли гроші в сумі понад 21 тисяча гривень.

Поліцейські за описом потерпілої та за допомогою відео з камер спостереження швидко розшукала зловмисниць. Їх затримали у Чопі.

З’ясувалося, що фігурантки взяли з собою племінника однієї з них, щоб легше входити в довіру до громадян. З батьками малолітнього зараз працюють ювенальні поліцейські.

За оперативною інформацією затримані причетні до ряду інший крадіжок. Раніше вони обкрадали людей під виглядом пошуку житла. Переважно потерпали від їхніх злочинних дій пенсіонери. Вже є достатньо доказів такої незаконної діяльності у Виноградові. Відомо, що вони нещодавно переїхали на Закарпаття з Донецької області, обоє раніше судимі.

У зловмисниць слідчі вилучили викрадені кошти та автомобіль «BMW», яким вони подорожували Закарпаттям для вчинення незаконної діяльності.

За такі дії їм загрожує до восьми років ув’язнення, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат