Відставний голова Закарпатської облради знову переніс день проведення сесії

12.11.2021 10:14 ПОЛІТИКА

Дії відстороненого від обов’язків голови Закарпатської облради Олексія Петрова свідчать про те, як цей політик боїться втратити владу в регіоні.

Як ми розповідали, на останньому засіданні сесії Закарпатської обласної ради депутати більшістю голосів відправили у відставку голову облради Олексія Петрова, а нового голову запланували обрати 4 листопада.

Після цього почали відбуватися дивні речі. Опоненти Петрова заявили, що його люди вночі намагалися пролізти в деякі приміщення облради, щоб зняти інформацію з сайту ради про відсторонення голови. У свою чергу люди Петрова звинуватили опонентів у тому, що ті незаконно проникли в систему і без погодження з апаратом ради внесли інформацію на сайт ради про відсторонення. Навіть було відкрито кримінальне провадження і поліція опечатала кабінети.

А потім почалися заяви. Петров заявив, що він відсторонений не- законно і не має наміру здаватися, а інформація про те, що він уже написав заяву про самовільне звільнення з посади голови облради є брехнею.

Потім за Петрова заступився його протеже, голова партії «Слуга Народу» на Закарпатті Микола Тищенко, який заявив, що на Закарпатті сталося збройне захоплення влади сепаратистами. На цю заяву відповіли ветерани АТО, які були в той день на сесії, але були без зброї і владу не захоплювали, а тільки хотіли виступити проти намірів Петрова і його прибічників ліквідувати медичні заклади та засудити дії Петрова з виселення з будівлі облради організації репресованих.

Далі депутати зрозуміли, що відставний голова облради Петров не має наміру здаватися і пішли на певні поступки, перенісши проведення сесії з 4 листопада на 6 листопада.

Однак оточення генерала Петрова почало вдаватися до відвертих провокацій. Зокрема, несподівано було поміняно замки на дверях сесійної зали, а потім навіть надійшов анонімний дзвінок про замінування будівлі облради.

Тим не менше, більшість депутатів в атріумі будівлі облради провели збори й призначили сесію на 9 листопада, на якій знову ж таки мали намір дати оцінку діям Олексія Петрова і звернутися до президента із спеціальною заявою з цього приводу.

Здавалося б, Петров має вже змиритися з тим, що більшість депутатів уже не хочуть терпіти його провокацій, але напередодні перепризначеної сесії Олексій Петров знову видав розпорядження, назвавши себе головою облради, і в цьому ранзі розпорядився провести сесію 15 листопада.

Такого маніакального прагнення влади Закарпаття ще не пам’ятає. Але вже навіть у середині партії «Слуга Народу» ці дії Петрова називають такими, які підривають імідж як партії, так і президента. Ну а більшість депутатів знову ж таки пішли на поступки Петрову. Сесія таки повинна відбутися в понеділок, 15 листопада. Якщо Петров знову щось не вигадає.

Prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат