Найпопулярніші спеції та особливості їх вибору для HoReCa



Безумовно, спеції є в арсеналі кожного повара, якщо це ресторан, кафе або їдальня. Саме повари можуть настільки вдало доповнити перші, другі страви і навіть десерти, що відвідувачі закладу залишаться в захваті і неодмінно зайдуть в заклад ще раз, та й друзів приведуть.

Потрібно розуміти, що трави, приправи не можуть бути дуже дешевими, як і будь-які інші продукти. Якісні спеції, приправи везуть з різних країн, вони проходять багаторівневу очистку, упаковуються в професійну тару. Тому краще відразу вибрати хороший магазин і купити спеції https://lubystok.shop/ у ньому. Регулярно закуповувати товар у одного постачальника, ви економите час, кошти та завжди отримуєте якісний продукт.

Найпопулярніші види спецій

Лідер за кількістю продажів на сьогодні – це чорний перець https://lubystok.shop/category/chernui-perets. Виробники пропонують не лише чорний, а й червоний, духмяний, рожевий, білий, зелений перець, паприку і чилі. Перці корисні для серцево-судинної системи, зниження рівня холестерину, вони покращують процеси травлення і сприяють зміцненню нервової системи.

Крім перців, до найпопулярніших видів спецій і прянощів відносяться:

      ● мускатний горіх;
      ● куркума;
      ● базилік;
      ● орегано;
      ● лавровий лист;
      ● гвоздика;
      ● імбир;
      ● сушений часник;
      ● кориця та ін.

Ці спеції багаті мікро- і макроелементами, вітамінами. І хоч ми додаємо в страви їх невелику кількість, їх регулярне вживання позитивно впливає на здоров’я. Але при цьому важливо, щоб їх якість була максимально високою.

Також виробники пропонують досить широкий асортимент приправ для приготування таких страв:

      ● плову;
      ● шашлику;
      ● стейків
      ● картоплі;
      ● супів;
      ● маринадів;
      ● соусів та ін.

Тут прянощі вже змішані. Це заощадить час вашого персоналу, адже не треба самостійно змішувати спеції під час приготування однієї страви. Деякі виробники пропонують приправи відразу з додаванням солі, але тут є один мінус – ви не зможете самостійно контролювати кількість солі в страві. Пропорція сіль/прянощі може бути дотримана виробником неправильно або ж не відповідати смакам ваших поварів. Тому набагато краще окремо купити, наприклад, червоний мелений перець https://lubystok.shop/category/krasnui-perets, окремо додати трави за смаком або ж купити готові приправи, але без солі в складі.

Особливості вибору спецій

Виробники, в тому числі й інтернет-магазин спецій «Любисток», пропонують досить широкий асортимент приправ для маринування, приготування перших, других страв і десертів. Як знайти хорошого постачальника з якісною продукцією?

Вам потрібно звернути увагу на кілька факторів:

      ● склад продукту (якщо це суміш трав, приправ);
      ● виробник;
      ● тара;
      ● термін придатності;
      ● колір прянощів.

Обов’язково почитайте відгуки про компанії, з якою збираєтеся укладати контракт. Виберіть найбільш підходящу тару: для HoReCa зазвичай пропонують приправи, розфасовані по 500 г, 1 кг, 5 кг, 20 кг, 25 кг. Спочатку краще купити приправи в роздрібній упаковці і спробувати приготувати страви з ними, щоб подивитися на їх якість, смакові характеристики. Якщо поварів все влаштує, можна думати про підписання контракту з таким постачальником, узгоджувати ціни та умови поставок.

Коментарі :


27.08.2021 12:27 Влад

Часто купляю приправи від ТМ Любисток, подобається що в них входять тільки натуральні складники. Крім того вони дуже ароматні і страви получаються смачнішими.


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат