Прикордонники затримали трактор з контрабандою, який належить сім`ї виноградівського депутата

02.09.2020 16:41 КРИМІНАЛ

Першого вересня на Виноградівщині прикордонники затримали трактор з причепом. Це сталося поблизу кордону з Румунією. У причепі було понад 40 ящиків сигарет (20 тис. пачок сигарет) та саморобні дерев’яні перекидні містки, за допомогою яких правопорушники планували подолати контрольно-слідову смугу.

Водій транспортного засобу спочатку проігнорував вимогу правоохоронців про зупинку та почав утікати. Прикордонники зробили попереджувальні постріли і трактор зупинився.

Сьогодні стали відомі деякі подробиці події. Як повідомив Віталій Глагола, трактор належить родині депутата Виноградівської райради Івану Удуду, а конкретно сину депутата, також Івану. Троє затриманих контрабандистів вказали на нього, як на людину, що є власником трактора.

Сам депутат, 23 липня скоїв смертельне ДТП - на своїй Toyota Land Cruiser Удуд збив 19-річного мотоцикліста, який загинув на місці. Це сталося у селі Ботар, Виноградівського району.

За інформацією журналіста, смертельне ДТП Іван Удуд скоїв уже вдруге. Перша була наприкінці 90-х. Тоді чоловіку вдалось уникнути покарання. Крім того, чоловік є Швагром депутата Закарпатської обласної ради Карла Резеша.

Крім депутатства, вже років 20 є контрабандистом, що переправляє цигарки та нелегалів в Європу. Про це на угорському ТБ вийшов сюжет-розслідування, в якому фігурує депутат контрабандист.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат