Яка країна — такі і терористи

27.07.2020 15:38 ПОЛІТИКА

Цього тижня в Україні активізувалися шизофреніки. У середу вся країна спостерігала за дійством, яке відбувалося в Луцьку. Тут психічнохворий чоловік зі зброєю захопив автобус із пасажирами. Тримав їх в автобусі цілий день, час від часу пострілюючи.

А потім відбувалося щось дивне. Терорист попросив президента Зеленського виступити з відео­зверненням до народу і в цьому зверненні закликати українців подивитися фільм 2005-го року «Земляни». Зеленський чемно послухав терориста і звернувся до нації із закликом подивитися цей фільм.

Цей фільм про те, як люди інколи жорстоко поводяться з тваринами. Свідки казали, що терорист ненавидів людей, але дуже любив тварин.

Терорист після виступу Зеленського випустив людей з автобусу і здався.

І тут знову відбулося щось дивне. Коли терорист уже лежав на землі, наші доблесні правоохоронці почали кидати шумові гранати і підтягнули бронетранспортер. Хоча цього всього вже не потрібно було.

Експерти кажуть, що це сталося через «збої» у сценарії. Тобто, вся ця катавасія із терористом була явно запланована. Чи то з метою показати, які круті у нас правоохоронці і Аваков на своєму місці, чи просто відволікти народ від інших нагальних проблем.

Підозріло все стало ще тоді, коли президент Зеленський пішов на переговори з терористом, хоча вся подібна міжнародна практика говорить про те, що глави держав на переговори з терористами не повинні йти в жодному випадку.

Є також думка про те, що влада намагається просто знищити радикальний патріотичний рух в Україні. Тобто, тих воїнів АТО, які однозначно становлять небезпеку для влади, будуть методично саджати до в’язниць або психлікарень. Мовляв, випадок із луцьким терористом буде лише стартом для дій, щоб почати масові арешти АТОшників під приводом того, що вони могли бути спільниками терориста.

Вже наступного дня правоохоронці навідалися до такого АТОшника в Полтаві і той, захищаючись, взяв у заручники одного з правоохоронців, вимагаючи, щоб поліція не розкручувала справу проти нього і не саджала до в’язниці. Поліцейського потім «терорист» відпустив і втік у ліс. Але всі телеканали знову мали про що віщати.

Були також арешти «спільників» терориста у Харкові та інших містах. Але що характерно — під приводом небезпеки тероризму в Україні почалися заходи з безпеки. Суть їх у тому, щоб у регіонах України збільшити кількість силовиків, організувати додаткові бригади правоохоронців для патрулювання та створити додаткові блок-пости. І це рішення виконується миттєво. На Закарпатті навіть відновили давно забутий блок-пост на Ужоцькому перевалі.

Розігрується незрозумілий сценарій. Не виключено, що сценаристи сидять у Кремлі. У нас створюється поліцейська держава, а метою є залякати опозицію і унеможливити Майдани.

Погано тільки, що у той час, коли силовики граються у «війну проти тероризму», в Україні росте побутова злочинність. І, на жаль, Україна посіла ганебне перше місце в Європі по злочинності.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат