Волинські правоохоронці затримали на Закарпатті серійного крадія, його спільника розшукують

28.05.2020 14:57 КРИМІНАЛ

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за чотирма адресами в Закарпатській області. В одному з помешкань виявили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки значної суми коштів та вчиненні ряду аналогічних злочинів у різних областях України.

Разом зі спільником затриманий у травні 2019 року проник в оселю підприємця з Горохова (Волинська область), звідки винесли сейф, в якому знаходились ювелірні вироби із золота та більше мільйона гривень.

Поліцейські детально відтворили всі події річної давності, ретельно відпрацювали оперативну інформацію і встановили, що зловмисники перебувають на Закарпатті. Кілька днів волинські правоохоронці провели у Закарпатській області, аби точно встановити особи підозрюваних та зібрати доказову базу. Сьогодні одного з них затримали, повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Сьогодні пресслужба поліції Закарпатської області повідомила, що 36-річний житель Волинської області, постійно змінюючи місце проживання, здійснював крадіжки у Мукачеві, Мукачівському та Воловецькому районах. Тут він скоїв 10 крадіжок.

Загалом раніше судимий чоловік з початку року скоїв щонайменше 17 крадіжок. З приватних будинків, гаражів та магазинів волинянин викрадав електроінструменти, побутові та інші речі. Фігурант справи проникав до приватних об’єктів пошкоджуючи вікна або замки на дверях. Викрадені речі злочинець відразу продавав.

Наразі його перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат