Червоний Хрест України за підтримки фундації Coca-Cola допомагає боротися з COVID-19

15.05.2020 22:33 ЗДОРОВ'Я

COVID-19 викликав величезне занепокоєння по всьому світу і Україна не є винятком. Відсутність необхідних ресурсів та засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) для медичних працівників у закладах охорони здоров’я є нагальною проблемою у багатьох регіонах України. З цієї причини неурядові організації, волонтери та гуманітарні організації допомагають лікарням та медичним працівникам у боротьбі з коронавірусом.

Оскільки кількість інфікованих коронавірусом збільшується, волонтери та працівники Червоного Хреста України за підтримки партнерів роблять все можливе, щоб допомогти вразливим категоріям населення, лікарям та медичному персоналу по всій країні.

У цей складний час для системи охорони здоров’я України, ТЧХУ працює за підтримки гранту фундації Coca-Cola. Цей грант є благодійною програмою компанії, для оперативного вирішення проблем, пов'язаних з пандемією COVID-19 в країні.

«Ми дуже стурбовані спалахом коронавірусу по всьому світу», - зазначає Хелен Сміт Прайс, президент фундації Coca-Cola. «Через фундацію Coca-Cola, ми підтримуємо Товариство Червоного Хреста України та їхні зусилля щодо забезпечення постачання медичного обладнання в Україну. Будучи давнім партнером Червоного Хреста, ми пишаємось тим, що підтримуємо титанічні зусилля з організації надання допомоги найвразливішим верствам населення».

Для боротьби з COVID-19, шість ключових лікарень по всій Україні буде обладнано життєво важливим обладнанням: це 3 апарата для штучної вентиляції легенів, 12 моніторів стану пацієнта, 5 аналізаторів електролітів та газів крові, 1 аналізатор крові/pH/електролітів/метаболітів та 1 біохімічний автоматичний аналізатор метаболічного профілю IVD, стаціонарний.

«Важливо підтримати наші лікарні, які перебувають на передовій боротьби з COVID-19, додатковим життєво необхідним обладнанням», - зазначає Максим Доценко, заступник Генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України». - Наша основна мета - зберегти життя людей, і ми дуже цінуємо той факт, що робимо це разом із нашим стратегічним партнером».

Кока-Кола Беверіджиз Україна, наш багаторічний партнер, активізував свої зусилля для подолання кризи. Він продовжує виробляти та надавати необхідну продукцію вразливим категоріям населення у ці складні часи. Разом ми вже передали понад 40 000 пляшок води та напоїв для лікарень, які лікують пацієнтів з коронавірусом, і ми не збираємося на цьому зупинятися.

Приватний сектор та неурядові організації працюють разом у напрямку протидії пандемії та надають важливу допомогу для забезпечення здоров’я і безпеки людей. Ми сподіваємось, що спільні зусилля ТЧХУ та інших міжнародних організацій у боротьбі з пандемією, подарують людям надію. Позитивні зміни можливі тільки тоді, коли всі працюють разом і рухаються до однієї мети – і в цьому ми єдині.

Детальніше про діяльність ТЧХУ з реагування на пандемію COVID-19 – за посиланням https://redcross.org.ua/covid19/

Щоб дізнатися більше про глобальне зобов’язання Coca-Cola та допомогу у запобіганні подальшого поширення вірусу, перейдіть за посиланням https://www.coca-colacompany.com/

Додаткова інформація про фундацію Coca-Cola https://www.coca-colacompany.com/shared-future/coca-cola-foundation

* * *

Одним із важливих пріоритетів Товариства Червоного Хреста України уже понад 100 років поспіль є сприяння державі у наданні всебічної допомоги та підтримки найбільш незахищених верств населення. На це спрямовані програми та численні благодійні проекти Товариства. На відміну від усіх інших благодійних інституцій, Товариство Червоного Хреста України має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та здійснює свою діяльність на підставі Законів України «Про Товариство Червоного Хреста України» та «Про символіку Червоного Хреста, Червоного Півмісяця, Червоного Кристала в Україні».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат