У Мукачеві пенсіонерка збувала важкі наркотики - її клієнтами були навіть школярі

13.05.2020 11:02 КРИМІНАЛ

У Мукачеві поліція викрила на збуті наркотиків мукачівку похилого віку. У своєму будинку, який, до слова, розташований біля місцевої школи, пенсіонерка влаштувала крамницю, куди приходили отримати дозу наркозалежні містяни, серед яких були і неповнолітні.

За оперативною інформацією, зібраною у процесі документування злочинної діяльності, 66-річна жінка систематично збувала психотропну речовину метамфетамін наркозалежним клієнтам. Оскільки будинок наркоторговки розташований поряд з місцевою школою, серед її клієнтів були і неповнолітні учні. Це підтверджують і кількаразові оперативні закупки, проведені у неї протягом короткого проміжку часу.

З’ясовано, що жінка налагодила чіткий механізм реалізації кримінального товару серед своїх клієнтів. Досвідчена не тільки за віком, а і за протизаконним фахом наркодилерка вже раніше неодноразово судима за злочини подібного характеру.

12 травня, працівники закарпатської поліції провели санкціонований обшук в помешканні мукачівки, де виявили залишки наркотиків, приладдя для їх фасування, ваги та гроші, ймовірно, отримані на продажі товару. Окрім цього, в жінки було виявлено ультрафіолетову лампу для детектору банкнот, за допомогою якої вона перевіряла банкноти, якими розраховувалися покупці. Всі речові докази слідчі вилучили та направлять експертам для дослідження.

Мукачівку поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом слідчі звернуться до суду з клопотанням про обрання для фігурантки запобіжного заходу.

Відповідно до санкції інкримінованої статті зухвалій наркоторговці загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат