У Берегові сталася масова бійка в циганському таборі

18.04.2020 11:56 КРИМІНАЛ

Поліція затримала трьох активних учасників бійки.

У Берегові ранком трапилася масова бійка. У ході сутички, її учасники застосовували небезпечні предмети. У результаті бійки - одна особа перебуває у реанімації, а провокаторів конфлікту затримано до ізолятора. Поліція проводить слідство.

Повідомлення до поліції надійшло вчора, 17 квітня, близько 10 години ранку.

На місці працівники поліції встановили, що близько 15 осіб напали на місцевих жителів та пошкодили їхнє майно. Троє з них жбурляли камінням по будинках, наносили дерев’яними палками та арматурою тілесні ушкодження мешканцям поселення. Внаслідок бійки травми отримали двоє чоловіків — один з них перебуває в реанімації у важкому стані, в іншого численні забої.

Також з’ясувалося, що напередодні між одним із нападників та потерпілим виник конфлікт. Даний напад чоловік організував для помсти своєму опоненту.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, із застосуванням предметів заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень. Організатора та двох його спільників поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм вже повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину.

Наразі правоохоронці встановлюють особи решти учасників нападу, діям яких також буде дана правова оцінка.

Відповідно до санкції інкримінованої статті, фігурантам загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат