Працівник нацпарку «Синевир» торгував зброєю та боєприпасами

14.04.2020 17:11 КРИМІНАЛ

За погодження прокуратури Закарпатської області слідчими УСБУ повідомлено про підозру 42–річному мешканцю Міжгірщини у незаконному зберіганні, носінні та збуті вогнепальної зброї та боєприпасів (ч.1 ст. 263 КК України).

Як наразі встановлено, підозрюваний, який є працівником із захисту природно-заповідного фонду національного природного парку «Синевир» незаконно збував зброю та боєприпаси.

Правоохоронцями задокументовано факт збуту ним за 900 дол США пістолета Макарова з глушником і набоями до нього. Крім того, сьогодні задокументовано факт збуту підозрюваним восьми гранат «РГД-5». Зброю він зберігав у себе в приватному помешканні.

Підозрюваного затримано у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Також, встановлюється джерело походження зброї та інші можливі фігуранти злочину. Наразі проводяться обшуки за місце проживання підозрюваного та його ймовірних співучасників.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Управління Служби безпеки України в Закарпатській області. Процесуальне керівництво за ходом слідства забезпечують прокурори прокуратури області.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат