22-річний берегівчанин примушував неповнолітніх до проституції

13.04.2020 16:25 КРИМІНАЛ

У селі Велика Бийгань Берегівського району поліцейські виявили будинок розпусти. За організацією незаконної діяльності стояв 22-річний місцевий житель, який підшукавши двох неповнолітніх закарпаток, змушував їх до статевих контактів з клієнтами.

11 квітня, правоохоронці провели оперативні заходи для викриття сутенера. В процесі документування злочинної діяльності 22-річного місцевого жителя, правоохоронці з’ясували, що чоловік звів для надання послуг інтимного характеру двох неповнолітніх дівчат з клієнтом.

Цього дня, 15-річна   виноградівка та 16-річна мешканка Мукачівщини, мали зустрітися з черговим замовником. Оплату за незаконні послуги, надані дівчатами, 22-річний присвоював повністю. Крім того, з’ясовано, що дівчат до занять проституцією він примушував. У разі відмови виконувати вказівки чоловік погрожував їм та застосовував проти них силу. У діях 23-річного вбачаються ознаки злочину передбаченого частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України, тобто Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією неповнолітніх.

Наразі слідчі готують клопотання до суду для обрання фігуранту справи запобіжного заходу. За подібний злочин винуватець буде покараний позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат