Поліцейського, який вимагав неправомірну вигоду в мукачівця, звільнено з лав поліції

11.04.2020 18:05 КРИМІНАЛ

За фактом корупційного злочину, до якого причетний дільничний офіцер поліції Мукачева, поліція проводить документування. Поліцейського ж, звільнено з органів Національної поліції та буде притягнуто до відповідальності, згідно з чинним Законодавством

10 квітня, до поліції з заявою про вимагання в нього неправомірної вигоди звернувся 18-річний мукачівець. Закарпатець повідомив, що дільничний офіцер поліції Мукачева за повернення заявнику документів, вимагав з останнього неправомірну вигоду. У ході перевірки, яку провели працівники інспекції з особового складу Управління кадрового забезпечення поліції Закарпаття спільно з Управлінням превентивної діяльності, інформація підтвердилася.

Позиція ж керівництва поліції Закарпаття є незмінною - злочинцям не місце у правоохоронних органах.

Станом на тепер дільничного вже звільнено з органів Національної поліції.

«Поліція повинна працювати на благо громадян і своїм прикладом показувати, що головним пріоритетом залишається Закон. Кожного, хто паплюжитиме професію поліцейського буде звільнено і покарано. Ми докладемо максимум зусиль, щоб завоювати довіру громадян», - наголосив начальник поліції Закарпаття Олександр Шляховський.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат