Велика провокація тячівського активіста?

04.01.2019 11:38 СОЦІО

Як повісити свої упущення на Мургу або що насправді заважає «поганому танцюристу» Шелембі?

Як повісити свої упущення на Мургу або що насправді заважає «поганому танцюристу» Шелембі?

Читаючи деколи в соціальних мережах пости великих «активістів і патріотів» мимоволі викликає гомеричний сміх. На перший погляд там ніби все причесано, але коли вдуматися в значення того, що дехто пише, то виходять повні протиріччя і абсолютна відсутність логіки. Отут явно не вистачає Михайла Задорнова, котрий любив такі шедеври. Але, давайте повернемося до наших баранів.

Т.зв. активіст п. Шелемба з Тячівщини вже фігурував у наших публікаціях. Звісно, це «патріоту» не сподобалося, бо кому може бути радісно на душі, коли тебе тикнули носом в Істину й показують твої діяння?

Зрештою, не хотіли його більше чіпати, але в нього було стільки цікавого для нас на сторінці. Зрештою досить чудове джерело інформації за що йому дякуємо. Відсутність логіки в останньому пості явно проскакує. Коли хлопець не дуже вміє танцювати, то йому самі розумієте, що може заважати?

П. Віталій розповідає про своє припинення в діяльності Громадської ради, причиною якого, виявляється став… керівник ЗОУЛМГ Валерій Мурга. Словом, від сьогоднішнього дня розуміємо, що в усіх незгодах і бідах п. Шелемби і голови РДА можна сміливо звинувачувати керівника лісового управління Закарпаття. А чого? Удобно досить. Якщо що, то свої огріхи, прорахунки і відсутність конструктиву в роботі є на кого валити.

Все ж давайте розглянемо кілька пунктів в риторичного виступу Шелемби.

«Ні для кого не є секретом, що участь у раді я взяв на прохання голови РДА, з яким мав і маю добрі людські стосунки, навіть по при різні політичні вподобання, що в жодному випадку не було на заваді конструктивній співпраці стосовно актуальних питань для району. Також, як працівника лісової галузі (на той час) мене просив сприяти діалогу громадськості та лісівників начальник ЗОУЛМГ Мурга В. Проте, на моє переконання пан Мурга зовсім не мав на меті досягти порозуміння лісівників з населенням та місцевими організаціями, навпаки його ціль усіма силами добитися максимальної конфліктної ситуації лісівників із громадськістю, зробити лісівників фігурантами потужних скандалів, пов’язаних із суперечливими вирубками, в тому числі в дубових лісах, зробити їх фігурантами зареєстрованих кримінальних проваджень у майбутньому, а потім зробити вигляд, ніби він єдиний «дах», що може врятувати».

Словом, такий собі горох з капустою. Виявляється, що Валерій Мурга попросив Віталія Шелембу сприяти діалогу громадськості та лісівників, щоби…. далі тримайтеся: «усіма силами добитися максимальної конфліктної ситуації лісівників із громадськістю». По при всі намагання знайти тут здорову логіку, я її не зовсім знайшов. Сприяти діалогу, щоби добиватися максимальної конфліктної ситуації? Хіба для цього потрібно тоді організовувати діалог з громадськістю? Ну тут явно поза межами здорового глузду.

І в розвалі Громадської ради, виявляється, знову ж таки винен п. Валерій, котрий займає посаду в Ужгороді. Мало того! Виявляється п. Мурга зміг повністю дискредитувати співпрацю Громадської ради та РДА. Тут просто браво. Маестро туш! Ну Валерій Мурга просто монстр! І як ви ще морально живі панове активісти? Це ж треба, сидячи в обласному центрі силою однієї думки п. Мурга зміг одним махом дискредитувати таку потужну роботу команди, що днями й ночами лише думає про «пакращення». Мабуть п. Валерій тільки мимоволі подумає про Тячівську РДА і Громадську раду, як в Дем’янчука і Ко одразу зникає конструктив у роботі. Більше того! Уявіть собі, розпалася Громадська рада, яка конструктивно(!) працювала із головою РДА! Де логіка? Знову Мурга! Занавіс!

Схоже з посту на те, що п. Дем’янчук просто плакався на плечі Віталія Шелемби, що п. Мурга не хоче брати в нього слухавку. Ну це хамство за словами п. Шелемби! Його таки треба змусити це зробити, щоби п. Мурга одразу відповідав на телефонні дзвінки Дем’янчука. І байдуже, що у Валерія Мурги може бути нарада чи він знаходиться з робочими питаннями в ОДА чи якихось інших відомствах. За логікою Шелемби і його патрона, керівнику лісового управління потрібно все кидати, їхати в Тячево, постати зі страхом і смиренно перед головою РДА, зменшившись щонайменше на 30 сантиметрів. Не вірите, почитайте уважно пост Віталія. Ви хоч там Віталію трохи закусуйте з Кокішем чи що… Може п. Шелемба є духівником п. Василя, який йому сповідається і виливає душу. Видно, п. Василь поплакався на плечі Віталія й на Валерія, що той його чомусь ігнорує. А може то любов без взаємності?

Більше того. Виявляється, що вибори в районі залежать не від людей, а від п. Дем’янчука. І з його подачі Валерій Мурга став обласним депутатом. За логікою речей п. Віталія виходить, що так. Писати про всі «перли і шедеври» активіста не хочеться. Зрештою, немає сенсу.

І вже давня звичка п. Шелемби: я би порадив пану Мурзі… Ну радити Віталій любить. Тут їсти не дай. Це вас випадково не п. Дем’янчук попросив порадити? Мабуть п. Валерій чекає й не дочекається ваших порад і цілу нічку не спав, переживаючи, чи п. Шелемба йому щось порадить чи проігнорує.

А може п. Шелемба річ в іншому? Може комусь не дає спокою в районі, що не можна під себе підім’яти директорів лісгоспів? А може голова РДА хоче там поставити своїх людей, які будуть більш гнучкими? Може бути правда? Це чітко прослідковувалося на засіданні Громадської ради. А ще те, що вже поспіль два роки в районі не можуть виявити підпільні заправки. У чому причина? Потрібна наша допомога? Допоможемо. А заодно й відслідкуємо дерибан земель у районі, мертві душі в школах та деякі інші цікаві речі, які опублікуємо після результатів проведених журналістських розслідувань.

zido

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат