Закарпатська митниця спростовує недостовірну інформацію, яку пошили деякі ЗМІ

ГУ ДФС Закарпаття відділ комунікацій 08.02.2019 13:58 СОЦІО

У деяких засобах масової інформації з’являються публікації щодо неприймання довідок про ремонт авто на іноземній реєстрації та складання протоколів, а також втручання митниці в роботу митних брокерів.

ДФС у Закарпатській області спростовує цю інформацію: "Офіційно заявляємо, що працівники Закарпатської митниці ДФС діють на підставі і у спосіб, передбачений Конституцією, Митним кодексом та законами України".

– Службові особи митниці приймають довідки у відповідності до передбаченого законодавством порядку. Закарпатська митниця жодним чином не втручається в діяльність брокерів, тим більше, не дає їм вказівки, чи вимагає від них що-небудь, непередбачене законодавством. Крім того, зауважу, що керівництво митниці не надавало жодних вказівок службовим особам задля здійснення ними протиправних дій, – наголошує Андрій Каращенко, заступник начальника Закарпатської митниці ДФС.

Закарпатська митниця, звертається до журналістів і просить не поширювати фейкову інформацію, а випадку наявних доказів звертатися до правоохоронних органів.

ГУ ДФС Закарпаття відділ комунікацій

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат