Який Донбас нам хочуть повернути

02.12.2019 12:05 ПОЛІТИКА

Україна на порозі підписання угод, які нібито мають нормалізувати ситуацію на Донбасі. Нам підсовують якісь незрозумілі формули Штайнмайєра, якісь Мінські та Нормандські формати. І вже повністю нівелюється те, що наші території були грубо загарбані, було вбито 13 тисяч наших воїнів і десятки тисяч поранено. І чомусь ніхто вже не говорить про те, що це була окупація, а тому вирішення має бути однозначне — повернути території без будь-яких умов.

Нам же підсовують якісь формули, за якими ми будемо годувати наших ворогів, вибачимо вбивства і при цьому ми не матимемо повного контролю ні над окупованими територіями, ні над державним кордоном з Росією на Донбасі.

Центральна влада, і в тому числі президент, переконують, що ми повинні йти на будь-які умови, лише щоб закінчилася війна. І люди вірять цьому. І всі повторюють: лиш би вже закінчилася війна. І ніхто вже не аналізує, що закінчення війни буває різним. У нашому випадку — це закінчення війни шляхом капітуляції. І всі ці багатотисячні наші втрати, як виявилося, були марними.

І тут виникає питання: а чи потрібно нам те, що нам пропонують натомість на мир? Ми не контролюватимемо нічого, але будемо годувати ту срань і п’янь, яка нас ненавидить. Чи, може, у когось ще є ілюзії, що Донбас годувальник України, тому для економіки повернення Донбасу є плюсом? Дурниці. Все, що там було цінним, вже давно вивезли до Росії. Там залишилися руїни заводів і кілька шахт, які є дотаційними.

Письменник Суворов: «Тільки стіна! Нікого в ДНР і ЛНР ви не перевиховаєте»

Україні необхідно вже сьогодні відгородитися стіною від окупованих районів Донецької та Луганської областей, заявив в інтерв’ю виданню «Гордон» колишній радянський розвідник, автор історико-документального роману «Криголам»Віктор Суворов.

«Тільки стіна! Нікого в ДНР і ЛНР ви не перевиховаєте. Є речі, закладені генетично. Якщо люди так легко пішли на так званий референдум про так звану незалежність Донецької і Луганської областей, значить, стіну треба зводити вже сьогодні і відокремитися від цієї чортової ракової пухлини», — переконаний Суворов.

Письменник наполягає, що за останні півтора року війни Україна довела, що зможе прожити без східних регіонів, охоплених сепаратистськими настроями.

«За останні півтора року вже всі зрозуміли: Донбас не годує, а жене порожняк. Ви проживете і без нього, він вам не потрібен. Ті, хто за Україну, повинен зібрати речі, виїхати з ДНР і ЛНР назавжди, почати нове життя на мирних територіях», — сказав Суворов.

Колишній співробітник радянського розвідувального управління підкреслив, що протягом останніх 100 років на території колишнього СРСР йшов «негативний відбір»населення, який привів до ментальної катастрофи як в Росії, так і в окремих районах східної України.

«Все у генетиці, точніше, в негативному відборі. У тій же Північній Кореї змінилося вже три покоління вождів, йшов негативний відбір, наверх пробивалися нікчеми, а все позитивне засилали в табори, в’язниці, розстрільні підвали. Через це сито пройшли кілька поколінь. Те саме відбувалося на території колишньої Російської імперії. Перша світова, громадянська війна, революція 1917-го. Ті, хто не прийняв революцію, або загинули, або емігрували. У підсумку перше покоління СРСР — це діти тих, хто або воював за більшовиків, або сидів, підібгнувши хвіст. Після — Друга світова, де найгероїчніша і найактивніша частина народу загинула на фронтах, потрапила в полон, знову емігрувала, згинула в таборах. Народилося нове покоління — вже від тих, хто ніколи не виступав проти. Негативне відсіювання триває майже 100 років», — нагадав Суворов.

«Те саме, якщо не гірше, відбувалося і в Україні. Гниди, які зараз, в умовах війни, продовжують красти і будувати корупційні схеми — це нащадки тих, хто пройшов негативний відбір. Їх батьки і діди вели себе так само в 1941-м і 1917-м. Це страшно й моторошно. Але мені приємно усвідомлювати, що скільки б Україну не пропускали через сито негативного відбору, до кінця не просіяли: залишилися ті, хто дав нові плоди — перший і другий Майдани», — підсумував Суворов.

Сергій Ратушняк: Нам не потрібне прив’язане до ніг ОРДЛО

Відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк виступив категорично проти погодження владою України запропонованих Росією умов щодо ДНР—ЛНР.

«Пане Зеленський!

Застерігаю вас. З Парижа, де вестимуться переговори щодо вирішення проблеми окупованих територій Донбасу у Нормандському форматі, можна привезти кривавий третій Майдан, кров по всій країні і розпад України.

Докази? Будь ласка.

Росія повернула Україні замість двох боєздатних катерів два корита для металобрухту.

Саме таке багно нам збираються всучити як ЛНР—ДНР на Нормандській зустрічі чи за формулою Штайнмайєра—Путіна.

Жоден чемпіон світу з плавання не випливе з камінням на ногах вагою 100 кг. Це і є ОРДЛО, яке хочуть прив’язати на ноги України Путін і його подільники медведчуки—рабіновичі—кацмани.

Єдине рішення — бетонна стіна і повна ізоляція. Велика Німеччина понад 50 років чекала путінське НДР(ГДР). Поки ті самі навколішках не приповзли.

Зупиніться.

P. S. До речі, всюди, де ви відвели війська на лінії фронту, наші захисні споруди зруйновані бульдозерами окупантів, а на мості в Станиці Луганській, збудованому за кошти українців, висять прапори ЛНР—ДНР і Росії».

Коментарі :


10.12.2019 05:17 Петро

Навiщо це стадо дикарiв УкраiнI! Вони вбили 13 тис. Украiнцiв????. Це ЖАХ! A ви ix тянете в " особливый статус". За якI такI заслуги I що е особливого в цьому таборI вбивць I терористiв? Геть з Украiни цю нечесть! Хай путло забирае з собою у грoб!


08.12.2019 15:31 жуст

еще известный украинский советский писака комунист олесь гончар,кстати уроженец того-же донбаса,говорил.если украина хочет стать по настоящему демократичной,европейской державой,она должна удалить раковую опухоль какой есть тот донбас.у зеленского есть теперь уникательный шанс сделать это нисмотря про вопли ни пяди украинской земли.тока вот прав сергей ратушняк донбас украине не нужен с этим слюпенезированым населением какие тока видят себя тока в руском мире.и никак не иначе.а крмиттот народец на хер нада.нехай их теперь та росия кормит.и шахт там давно нету,бо добывать уголь на глубине больше километра да с толщиной слоя 0,5 м.проще тот уголь завести с того-же ротердама или из австралии.ха заводы какие давно разграблены или просто разрушены и чего те заводы выпускали,запчасти к росийскому оружию да на хрен оно нада,да еще такой ценой,тоже самое можна сказать о крыме.глубоко дотационные районы кто-то скажет закарпатье тоже тако-же тока вот в закарпатье никтоне додумался брать в руки о ружиие и убивать людей.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат