Переваги композитних панелей

20.11.2019 11:28 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Панелі цього виду є сучасним облицювальним матеріалом. Ці композитні панелі часто використовуються для оформлення фасадів. Рідше застосовуються для внутрішньої обробки. Дизайнери нерідко застосовують цей матеріал для створення незвичайних інтер'єрів і композицій.

Виготовляють ці панелі з двох шарів алюмінію і одного шару усередині, який приблизно на 90% може складатися з наповнювача. Він виконує теплоізоляційну функцію. Такий листковий пиріг легкий, що дозволяє його просто монтувати. Окрім цього він має антикорозійні властивості.

Їх головних переваг можна відмітити наступні:

  • Панелі трохи важать, що дозволяє легко і швидко здійснювати монтаж. Технологія установки досить проста, тому можна обійтися своїми силами.
  • Термін експлуатації дуже великої. В середньому це складає 50 років і це при умові, що панелі використовуються для зовнішньої обробки.
  • З часом панелі не поміняють колір, тому що стійкі до ультрафіолетового випромінювання.
  • Тиск на стіни буде невеликим із-за маленької ваги панелей.
  • Для панелей характерна стійкість до вібрацій і підвищені властивості шумоізоляції.
  • Найголовніше для хазяйок - не вимогливість у відходу. Можна зрідка очищати від бруду і пилу матеріал. Він навіть може очищатися шляхом природних опадів. Через десятки років він все одно буде таким же яскравим і насиченим.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат