На Берегівщині під колесами власного трактора загинув пенсіонер

20.11.2019 18:36 КРИМІНАЛ

За фактом порушення правил експлуатації транспорту, що призвело до смерті людини, слідчі відкрили кримінальне провадження. Тіло загиблого направили на розтин, а трактор помістили на арештмайданчик.

19 листопада о 14:05 до поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги Берегівської лікарні про те, що в селі Мала Бийгань, в полі трактор задавив людину, яка від отриманих травм померла на місці події.

Поліція на місці події встановила, що 70-річний мешканець села Гать, під час польових робіт по збору урожаю, в полі поблизу села М. Бийгань порушив правила експлуатації транспортного засобу під час ручного запуску двигуна трактора. Трактор стояв на передачі і після запуску двигуна почав рухатися, власник потрапив під колеса. Тіло загиблого направлено в прозектуру Берегівської ЦРЛ.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які ним керують у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат