На Виноградівщині та Воловеччині двоє загиблих внаслідок ДТП

19.11.2019 16:20 КРИМІНАЛ

У селі Підвиноградів водій Мерседеса зіткнувся з бетонною огорожею - водій та його пасажир - загинули. В іншому випадку поблизу села Біласовиця на автодорозі «Київ-Чоп» водій вантажівки здійснив наїзд на пішохода, який загинув на місці події.

Вночі 19 листопада близько 2 години ночі до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що в селі Підвиноградів трапилася дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком. У авто перебували 29-річний водій та 27-річний пасажир. Обидва - жителі міста Хуст. З'ясовано, що водій автомобіля «Mercedes» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бетонною огорожею. Від отриманих тілесних ушкоджень кермувальник помер на місці події.   Пасажира іномарки було негайно доставлено до лікарні, однак травми виявились несумісні з життям.

18 листопада о 20:20 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Біласовиця Воловецького району сталася   ДТП, у якій   загинула людина. Водій вантажівки «Renault», 56-річний житель Львівської області, здійснив наїзд на пішохода. Від отриманих травм потерпілий   загинув на місці події. Загиблий - 41-річний мешканець села Латірка Воловецького району.

Прес-служба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат