У Мукачеві в ДТП загинула жінка

17.11.2019 13:08 КРИМІНАЛ

17 листопада близько 01:15 год на лінію «102» надійшло повідомлення про   дорожню пригоду з потерпілими на автошляху «Київ-Чоп», в межах об’їзної дороги м.Мукачева.

На місці події працівники слідчо-оперативної   групи   попередньо встановили, що водій автомобіля «Volkswagen Golf», 26-річний берегівець, рухаючись по вул. Автомобілістів у напрямку с. Клячаново, не впорався з керуванням, перетнув кільцеву розв‘язку та з’їхав з проїжджої частини дороги. Від удару машину перекинуло у кювет.

Внаслідок аварії загинула   пасажир автомобіля, 40-річна мешканка Кіровоградської області. Жінка померла на місці події.

За результатами освідчення, водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння-1,8 проміле алкоголю.

За фактом автопригоди у поліції   розпочато слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої. Транспортний   засіб   доставлено на арештмайданчик відділення   поліції.  

Наразі вирішується питання про затримання водія в порядку статті 208 КПК України та повідомлення йому про підозру. В рамках досудового розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат