Єпископ Шашік розповів, що в результаті аварії у нього була зламана щелепа

04.10.2019 20:43 ПОДІЇ

Ми розповідали про те, що єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан Шашік в Угорщині потрапив у страшну автокатастрофу, у якій загинуло троє людей.

Спочатку деякі словацькі ЗМІ повідомили, що аварія сталася на півдні Словаччини, однак згодом виявилося, що аварія сталася на півночі Угорщини неподалік словацького кордону.

У той день Мілан Шашік був в Угорщині в Марія Повчі разом із паломниками з Закарпаття. Після цього Шашік на мікроавтобусі разом із водієм попрямували до Словаччини, куди були запрошені на святкування Різдва Богородиці у місто Велке Костолані.

Між містом Вац та містечком Котолінпусто на півночі Угорщини, неподалік кордону зі Словаччиною, на одному з поворотів у мікроавтобус, у якому був владика Мілан, вдарилася автівка, водій якої не впорався з керуванням на мокрій дорозі. У цьому автомобілі було п’ятеро осіб, троє з яких загинули.

Мілан Шашік та водій мікроавтобуса дістали незначні травми, бо водій встиг навіть призупинитися, коли побачив, що на них рухається на великій швидкості автомобіль.

В інтерв’ю радіо «Марія» Мілан Шашік розповів, що після удару побачив кров і у нього була травма щелепи. Попри це він пішов давати розгрішення людям із автівки, яка у них вдарилася. Було очевидно, що водій цього автомобіля загинув, ще двох намагалися врятувати, але вони також померли. Зі слів Шашіка, він відчував біль, але думав, що це болить зуб. У лікарні йому обробили рану в районі щелепи та потім виявилося, що щелепа була зламана і єпископ не міг говорити два тижні.

Постраждав у аварії і водій мікроавтобуса, в якому їхав Шашік. У нього були сильні забої та поламані ребра. Від смерті Шашіка та водія врятувало те, що вони були в мікроавтобусі, рухалися повільно і були пристебнуті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат