«Пологові війни»

15.09.2019 15:13 РАТУША

В Ужгороді триває протистояння навколо пологового будинку. У середу медики пологового вийшли на мітинг до міської ради з вимогами призначити керівником закладу переможницю конкурсу Вікторію Пантьо та закликали ужгородців виступити проти незаконних рішень міської влади. Проте ні міський голова, ні жоден представник міської влади до людей не вийшли. Медики кажуть, що і надалі відстоюватимуть свою позицію у правовому полі.

Нагадаємо, хоча Вікторія Пантьо виграла конкурс на посаду головного лікаря пологового будинку, мер Андріїв відхилив результати конкурсу. Частина колективу пологового будинку звернулася з листом до голови Закарпатської ОДА та Президента України з вимогою накласти вето на це рішення Ужгородської міськради.

З іншого боку, противники Вікторії Пантьо почали інформаційну атаку на неї в соцмережах. Було оприлюднено декларації Пантьо, з яких випливає, що вона та її родина володіють великими статками та нерухомістю. Крім того, розповідається про те, що на цю посаду Пантьо лобіював нардеп Роберт Горват, бо має в цьому особисті інтереси.

Як закінчиться ця епопея — поки незрозуміло. Не є компетенцією обласної влади чи навіть президента скасовувати рішення Ужгородської міськради. Все може вирішуватися виключно в судах і ця процедура доволі довготривала.

Фото "Закарпаття онлайн"

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат