Прокуратура оскаржила рішення суду, щодо злочинця, який скоїв крадіжки з проникненням

11.09.2019 14:39 КРИМІНАЛ

Прокуратура Закарпатської області оскаржила вирок Тячівського районного суду стосовно 22-річного мешканця с. Руське Поле Тячівського району.

Злочинця було визнано винним у крадіжці та незаконному заволодінні транспортним засобом, які поєднані з проникненням у житло. У Прокуратурі не згодні із вироком - «умовне» покарання.

У ході судового слідства прокурором повністю доведено вину обинуваченого в злочинах, які йому інкримінувались.

Так, закарпатець, у березні 2018 року проник до приватного будинку, звідки викрав рушницю та деякі інші речі. В подальшому, вже у липні того ж року, злочинець викрав квадроцикл із приватного будинку іншого потерпілого.

Обвинуваченого визнано винним у інкримінованих злочинах та засуджено до 5 років позбавлення волі за ч.2 ст.289 КК України та до 4 років позбавлення волі за ч.3 ст.185 КК України. При цьому, на підставі ст.75 КК України, судом звільнено обвинуваченого від відбування покарання із встановленням іспитового строку терміном на 2 роки без конфіскації майна.

У апеляційній скарзі прокуратура наполягає на тому, що призначене покарання не відповідає ступеню тяжкості кримінального правопорушення.

У прокуратурі просять ухвалити обвинуваченому остаточне покарання - 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат