За неналежне утримання об'їзної в Мукачеві, поліція оштрафувала облавтодор

21.01.2019 22:25 ПОДІЇ

На адресу управління поліції надходять численні звернення та скарги від учасників дорожнього руху щодо незадовільного стану вулиць Пряшівської та Берегівської-об’їзної у Мукачеві.

Нещодавно, працівники відділу безпеки дорожнього руху нашого управління провели контрольне обстеження вищезазначених ділянок дороги й встановили: значну ямковість (глибина деяких ям сягає 30 см..), колійність та напливи, пошкоджені узбіччя, - повідомляє прес-служба Патрульної поліції. - Крім того, на момент проведення обстеження на даній ділянці не виявлено жодних попереджувальних знаків, які б інформували водіїв про незадовільний стан проїжджої частини.

Наразі, спостерігаємо аварійно-небезпечну ситуацію на зазначених вулицях, оскільки рух для легкових автомобілів практично неможливий, а для вантажних – ускладнений та небезпечний!

Працівники відділу безпеки встановили, що підрядником щодо обслуговування цієї ділянки вулично-шляхової мережі є Закарпатський облавтодор. Таким чином, за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг, на керівництво підприємства інспектори винесли постанову за ч.1 статті 140 КУпАП.

Стаття передбачає відповідальність за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху. Відтак, за дане правопорушення накладено штраф у розмірі 1020 гривень.

Також патрульні видали вимогу щодо усунення зазначених недоліків та встановлення відповідних дорожніх знаків.

У разі потреби, екіпажі патрульної поліції забезпечують безпеку дорожнього руху на цій ділянці дороги та стежать за дотриманням правил дорожнього руху.

Просимо вас врахувати вищезазначену інформацію, та за можливості обирати альтернативний маршрут.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат