Майбутній голова Закарпатської ОДА та його статки

28.06.2019 18:49 ПОЛІТИКА

Президент України Володимир Зеленський подав на затвердження до Кабміну кандидатів на посади голів ОДА в різних областях. Що стосується Закарпатської ОДА, то кандидатом став відомий кондитер із Мукачева Ігор Бондаренко. Кабмін подання президента підтримав.

Раніше кафе-кондитерські Бондаренка були лише в Мукачеві, але згодом він почав експансію на Ужгород і склав конкуренцію відомому ужгородському шоколатьє Валентину Штефаньо, відкривши тут свої кондитерські.

Наразі у соцмережах закарпатці активно обговорюють, наскільки компетентним може бути кондитер на посаді голови ОДА, і більшість відзначають, що інколи досвід бізнесмена може важити більше, ніж досвід рафінованого чиновника-управлінця.

У свою чергу, Ігор Бондаренко у ранзі кандидата на голову ОДА вже подав декларацію про доходи в Національне агентство з питань запобігання корупції.

У нього у власності велика земельна ділянка (понад 2000 метрів кв.) у рекреаційній зоні села Лісарня Мукачівського району. У Мукачеві має три великі квартири. На дружину оформлена земельна ділянка 1400 м кв., квартира та кілька об’єктів нерухомості. Головний підприємницький дохід має таки дружина — майже мільйон гривень.

Гроші подружжя Бондаренків воліє тримати не в банках, а готівкою. Подружжя задекларувало у готівці понад 200 тис. грн., 184 тисячі доларів та понад 100 тисяч євро.

Їздить подружжя не на дуже дорогих автомобілях. У Ігоря Бондаренка автомобіль «Тойота Камрі» 2007 року, а в дружини «Ауді А4» 2003 року випуску. Є у них і мікроавтобус «Мерседес Спринтер».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат