Поліція розслідує смертельну автопригоду в Рахові, внаслідок якої загинув неповнолітній

29.04.2019 14:53 КРИМІНАЛ

 

Сьогодні опівночі в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Рахів мотоцикл наїхав на людей, а мотоцикліст втік з місця події.

Трагедія сталася близько 23.20 години 28 квітня на вулиці Буркут у місті Рахів.

20-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо незареєстрованого мотоцикла марки «Soul». Його попросив покататись 14-річний місцевий хлопець, який навчається та проживає в столиці, а на свята приїхав погостювати до рідних.

Дорогою мотоцикліст не впорався з керуванням і з’їхав на узбіччя, де скоїв наїзд на хлопця з дівчиною, які стояли обабіч дороги. Від удару неповнолітній пасажир, який був без захисного шолома, злетів із мотоцикла й внаслідок падіння на землю зазнав смертельних тілесних ушкоджень.

Від отриманих травм потерпілий помер у реанімації Рахівської лікарні. В лікарні також опинилися з травмами різного ступеня тяжкості 14-річна дівчина й 19-річний хлопець, на яких наїхав мотоцикл.

Сам мотоцикліст серйозних тілесних ушкоджень не отримав. З місця події він втік.

Спершу поліцейські знайшли на іншій вулиці кинутий мотоцикл, а за кілька годин затримали й самого водія. 20-річного мотоцикліста освідчено на стан алкогольного сп’яніння, в   нього виявили 0,85 проміле алкоголю.

Фігуранта справи взято під варту. Мотоцикл поміщено на спецмайданчик поліції. Обставини смертельної ДТП з’ясовують слідчі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат