Поліцейські розкрили крадіжки у п`яти районах краю

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 04.04.2018 15:28 КРИМІНАЛ

Вчора, 3 квітня, поліцейські викрили осіб, причетних до крадіжок камери відеоспостереження, електроінструментів, металевих виробів, мобільного телефону та комплектуючих деталей колії із залізничної станції у місті Свалява.

Працівники Свалявського відділення поліції оперативно затримали вже судимого 35-річного місцевого мешканця, який демонтував близько 10 метрів залізничної колії і викрав комплектуючі деталі – підкладки та костилі. Злочинець розбирав залізничну колію неподалік станції у Сваляві у напрямку селища Волівець. Саме там і був помічений перехожими, які повідомили поліцію. Крадене мешканець Свалявщини мав намір здати як металобрухт.

Працівники кримінальної поліції Мукачева затримали 20-річного мешканця міста, який зі стоматологічної клініки по вулиці Богуна викрав камеру зовнішнього відеоспостереження. Крадій був затриманий під час реалізації краденого.

До поліцейських Ужгородського відділу поліції звернувся місцевий мешканець, який заявив про крадіжку електроінструментів з його квартири. Як з’ясувалося, під час виконання ремонтних робіт у помешканні потерпілого, 38-річний мешканець обласного центру викрав електродриль та болгарку. Крадені інструменти чоловік встиг перепродати.

Із заявою про крадіжку мобільного телефону до поліцейських Іршавського відділення поліції звернувся батько 10-річної дівчинки. Заявник повідомив, що зі столика у місцевій кав’ярні, де дитина з однолітками купувала солодощі, невідомий викрав смартфон, вартістю близько 2,500 грн. Крадієм виявися 51-річний вже судимий мешканець села Вільхівка Іршавського району.

Міжгірські правоохоронці на крадіжці листового алюмінію викрили мешканця села Арданово Іршавського району. Чоловік з подвір’я приватного будинку викрав лист металу, вартістю понад тисячу гривень. Під час збуту краденого чоловік був затриманий.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : крадіжкиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат