У Берегові неповнолітні крали телефонні кабелі, а у В. Березному "обчистили" приватний будинок

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 02.03.2018 12:08 КРИМІНАЛ

 

Берегівські поліцейські затримали двох неповнолітніх крадіїв, а поліція Великоберезнянщини розкрила крадіжки з будинку.

Двох юнаків із села Фанчиково, що на Берегівщині, поліція підозрює у викраденні телефонного кабелю у чотирьох селах району — Верхні Ремети, Геча, Квасово та Велика Бакта. До злочинів причетні двоє хлопців 16-ти та 18-ти років, які проживають в селі Фанчиково. У підозрюваних вилучено крадені телефонні кабелі.

1 березня до поліції звернувся 28-річний мешканець села Забрідь Великоберезнянського району. До прибудови потерпілого вночі проникли невідомі і винесли з приміщення пральну машину, дві чавунні плити до пічки, металеву м’ясорубку, кавоварку та сковорідку. Поліція затримала 50-річного   чоловіка, речові докази вилучено. Виявилося, що підозрюваний причетний до ще однієї крадіжки, яку він скоїв разом з 17-ти та 34-річним мешканцями. У 66-річного жителя села Забрідь, вони викрали велосипед.

У Мукачеві правоохоронці спільно з охоронцем залізничного депо затримали двох містян, які намагалися викрасти металеву стружку. Двоє підозрюваних мукачівців, одному з яких 13 років, намагались викрасти з території підприємства близько 150 кілограмів стружки. Метал повернули на відповідальне зберігання підприємству.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : забрідьфанчиковоМукачево

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат