Рятувальники знайшли двох киян, які зникли ще 25 лютого в районі Драгобрату

ДСНС 01.03.2018 23:54 ПОДІЇ

 

27 лютого, о 22:20 в оперативно-рятувальну службу надійшла інформація, що в районі полонини Драгобрат Рахівського району, під час катання на лижах, втратили орієнтир на місцевості та заблукали двоє туристів, мешканців міста Києва.

Про це в Службу порятунку "101" повідомила мати зниклого 34-річного чоловіка. Жінка розповіла, що зв'язок із сином ще обірвався 25 лютого, після того, коли він разом із супутницею на піднялись на підйомнику та подалися кататися на лижах.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було створено три групи: одна із фахівців гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів та дві із ГПРВ смт Ясіня. Також професійним рятувальникам допомагали й добровольці. Усього в пошуково-рятувальній операції брало участь 17 чоловік, дві одиниці спецтехніки та ратрак.

У свою чергу правоохоронці слідчо-оперативної групи Рахівського відділу поліції та групи реагування патрульної поліції здійснювали першочергові розшукові заходи.

Оскільки із заблукалими не було ніякого зв'язку й ніхто не знав хоча б орієнтовного їх місця знаходження, то групи почали одночасно проводити пошукові роботи у трьох напрямках.

28 лютого, о 11:30 одна із груп ясінянских гірських рятувальників знайшла заблукалих мешканців столиці в районі полонини Урда. Кияни знаходилися в будиночку вівчарів й чекали на допомогу. Стан здоров'я пари задовільний. Жодної медичної допомоги вони не потребують.

О 16:15 туристів було доставлено до туристичної бази де вони тимчасово мешкають.

Читайте також: Поліція Рахівщини розшукує зниклих туристів з Києва та Дніпра

ДСНС

ТЕГИ : Драгобрат

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат