Чи «зливають» справу про корупційні діяння мера Ужгорода

15.12.2018 14:14 РАТУША

Цієї середи відбулося перше судове засідання з розгляду справи щодо корупційного діяння мера Ужгорода Богдана Андріїва.

Щоправда, повноцінного засідання не було, бо суд попросив прокуратуру, як сторону обвинувачення, надати паперові докази. Таких паперів прокурор на засідання суду не приніс, тому суд перенесли на 18 грудня. Виникла підозра, що прокуратура навмисно «зливає» справу.

Однак у прокуратурі спростували ці підозри. За інформацією прес-служби прокуратури Закарпатської області, на суді прокурором було зачитано обвинувачувальний акт і було повідомлено, що є готовність цей акт у письмовому вигляді передати стороні захисту. Далі прокурор запропонував такий хід засідання: спочатку допитати свідків, потім ознайомитися з письмовими доказами і потім уже опитати обвинувачуваного. Сторона захисту з цим погодилася, але попросила крім іншого ще опитати експертів, які надавали свої висновки в ході досудового розслідування. Таке бажання адвокатів мера про допит експертів може свідчити про те, що оточення Андріїва вже опрацювало експертів і щось пообіцяло за «правильні» відповіді під час опитування в суді.

Суддя чомусь вирішив таки витребувати всі письмові докази і дав 6 днів прокуратурі, щоб їх підготувати. Прокурор із таким рішенням судді не погодився, але такі рішення не оскаржуються, тому прокуратура 18 грудня готова доводити, що обвинувачений таки скоїв злочин. А мова, як відомо, йде про розкрадання 6,5 млн. грн. при реконструкції історичного комплексу «Совине гніздо».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат