Рахівський браконьєр намагається поновитись на посаді (ВІДЕО)

03.12.2018 16:21 СОЦІО

Колишній лісничий Утеріцького лісництва, якого підозрюють у вбивстві червонокнижної Рисі, намагається через суд поновитись на посаді. Резонансна справа бере свій початок з осені 2017 року.

За цей час, прокуратурою відкрито кримінальне провадження. Зі сторони ж Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства а також Рахівського лісо-дослідного господарства, в якому працював лісничий, останнього звільнено із займаної посади. Цьому передувала службова перевірка, яка була на особистому контролі начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги.

За результатами розгляду справи, суд першої інстанції став на сторону Рахівського лісо-дослідного господарства, тим самим підтвердивши законність звільнення браконьєра. Відповідне рішення знаходиться у відкритому доступі на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. Однак екс-лісничий продовжує відстоювати свою позицію та подав апеляційну скаргу на рішення Рахівського районного суду. Перше засідання Апеляційний суд Закарпатської обл. призначив на 17 січня 2019 року об 11 годині.

Прес-служба ЗОУЛМГ

Читайте також: Закарпатський лісничий уполював червонокнижних тварин

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат