На Закарпатті створено осередок ГС «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських уг

15.11.2018 17:05 СОЦІО

На Закарпатті створено осередок   ГС «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь».

В Ужгороді, під час наради з питань ведення мисливського господарства користувачами мисливських угідь Закарпаття та проведення сезону полювання 2018/19 рр. пройшла під головуванням начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги.

Від користувачів мисливських угідь в обговоренні взяли участь директори державних лісогосподарських, лісомисливських та лісодослідних підприємств, Українського товариства мисливців та рибалок і громадських організацій «ТМР». Серед учасників наради був екс-голова Державного комітету лісового господарства України, віце-президент громадської спілки «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь» Віктор Червоний, який під час презентації ознайомив присутніх зі станом ведення мисливського господарства в Україні й дав порівняльну оцінку ведення мисливського господарства в країнах ЄС.

Що важливо, то під час засідання Віктор Червоний оголосив про створення Громадської спілки «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь», як громадське об'єднання зі статусом юридичної особи. Головна мета створення - відстоювання впливу на створення нової та удосконалення чинної законодавчої та нормативно-правової бази в Україні з питань ведення мисливського господарства, формування об'єктивної громадської думки про мисливство взагалі та вплив полювання на охорону, збереження та збільшення чисельності, як об'єктів державного мисливського фонду, так і тваринного світу в цілому, зокрема і червонокнижних.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат