Три самогубства протягом тижня

04.10.2018 17:03 КРИМІНАЛ

У середу вночі близько десятої години у Мукачеві на залізничному вокзалі міста чоловік кинувся під потяг «Ужгород—Одеса».

Чоловік загинув на місці. Наразі поліція встановлює особу загиблого. За свідченням очевидців, чоловік пішов із життя добровільно, тобто це було самогубство.

Протягом наступного дня з’ясувалося, що все, що відбувалося, зафіксували камери відеоспостереження: чоловік стояв на пероні вокзалу, а потім ліг на рейки перед поїздом, що саме прибув на вокзал.

У поліції зазначили, що наразі   про особу загиблого досі нічого не відомо. Над цим працюють правоохоронці, а також з’ясовують обставини трагедії.

* * *

Кількома днями раніше на Берегівщині, в селі Вари, чоловік застрелився з рушниці.

Місцеві медики повідомили поліцію про те, що вони констатували смерть місцевого 54-річного мешканця від кульового поранення.

Як повідомили в поліції, було встановлено, що чоловік вийшов на двір власного будинку і вистрелив у себе. При цьому це не був випадковий самостріл, а самогубство. Смерть настала відразу.

Наразі поліція встановлює причини самогубства.

* * *

У кінці минулого тижня у селі Королево Виноградівського району старенька 73-річна жінка вийшла на обійстя, облила себе бензином і підпалила. Врятувати не вдалося.

Все відбувалося вдень, близько 15.00, тому те, що відбувається, побачили і чоловік жінки та інші родичі. Вони і кинулися гасити палаючу пенсіонерку. Однак, як повідомили в поліції Закарпаття, жінка від важких опіків померла.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат