У разі виникнення надзвичайних ситуацій на території області, населення сповіщатимуть по СМС

02.10.2018 14:20 СОЦІО

Сьогодні, 2 жовтня, відбулося підписання меморандуму про співробітництво між Закарпатською обласною державною адміністрацією та ПрАТ «ВФ Україна» ТМ Vodafone.

Сторони домовилися, що відбуватиметься інформування населення області про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій.

– Завдяки створеній схемі СМС-інформування, розробленій Vodafone Україна спільно із Закарпатською облдержадміністрацією, ми зможемо, у разі потреби, швидко й адресно сповіщати наших абонентів про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на території області. Зважаючи на те, що понад 600 тисяч мешканців Закарпаття є абонентами Vodafone, більша частина населення регіону зможе отримувати оперативну та надійну інформацію, – прокоментував підписання меморандуму заступник генерального директора Vodafone Україна Костянтин Воробйов.

Також представник мобільного оператора визначив одним із пріоритетних завдань на 2018-2019 роки забезпечення та розвиток мережі 4G-зв’язку європейської якості на Закарпатті.

– Ми завжди відкриті до конструктивної співпраці. Зокрема, маємо значну зацікавленість у провадженні технологій зв’язку та якісного інтернет-покриття у гірській місцевості та віддалених районах області. Це важливо як для туристичної галузі області, так і актуально, наприклад, для новацій у медичній сфері, що передбачають обов’язкову наявність інтернету в амбулаторіях, – зазначив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який також додав, що на сьогодні лише 48% території області має доступ до мережі Інтернет.

Закарпатська ОДА

ТЕГИ : Водафон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат