На Днях міста все-таки буде делегація зі Словаччини

15.09.2018 18:25 РАТУША

Віце-прем’єр-міністр Словаччини Ріхард Раші таки приїде на ці вихідні до Ужгорода на святкування Дня міста. Про це днями повідомили в мерії міста Кошице: «Делегацію міста Кошице на Днях Ужгорода очолить заступник мера Кошице Рената Ленартова. Також до Ужгорода приїде і колишній мер Кошице, а нині віце-прем’єр-міністр Словаччини Ріхард Раші. Спочатку у нього виникли труднощі з візитом до Ужгорода через щільний робочий графік, однак Раші таки знайде можливість навідатися до Ужгорода».

З приїздом делегації виникла плутанина, оскільки спочатку офіційна делегація планувала приїхати 20—23 вересня, коли і анонсовано було святкування Дня Ужгорода. Однак тут сталося нестикування в датах із відомим співаком Даном Баланом, який буде хед-лайнером святкового концерту до Дня Ужгорода і може приїхати на 15—16 вересня...

Та врешті, як кажуть, зірки зійшлися, і на свій День Ужгород прийматиме і офіційну делегацію, і поп-зірку. 1125 років — гарний вік і, сподіваємося, вшанування буде достойним. Буде святкова хода мажореток, вшанування почесних громадян міста з врученням відповідних відзнак.

Вулиця Волошина знову перетвориться на «Солодку вулицю», буде Гастрономічний квартал, у парку Героїв Небесної сотні розгорнеться волонтерське містечко «Руху підтримки закарпатських військових». У місті проводитимуться різні змагання та конкурси. Буде навіть Поетичний Парнас, на якому змагатимуться поети.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат