Геннадій Москаль передчасно хвилюється, кажуть у дорожньо-експлуатаційній компанії ТОВ «ПБС»

12.09.2018 12:44 ПОДІЇ

Учора голова Закарпатської ОДА звернувся до автодорожньої компанії «ПБС» з вимогою розпочати ремонт доріг. В іншому випадку пригрозив скасувати тендери. На роздуми Геннадій Москаль відвів ремонтникам тиждень.

– ТОВ «ПБС» виграло тендери на ремонт шести доріг у чотирьох районах Закарпаття (список додається), однак досі не приступило до робіт, – заявляє голова ОДА.

У ПБС відповіли, що не всі договори підписані із замовниками - компанія не має права без ордеру про початок робіт приступати до ремонту. Крім того, компанії не оплатили роботи у потрібному обсязі.

Нижче повний текст прес-служби Дорожньо-експлуатаційна компанія ТОВ «ПБС», з приводу заяви Москаля.

***

11 вересня голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль пригрозив «ПБС» скасуванням тендерів на ремонт доріг у чотирьох районах Закарпаття.

Мова йде про дороги місцевого значення:

  • С-07-03-08 Матійово – Шаланки
  • С-07-03-12 Широке – Букове
  • С-07-03-04 Королево – Горбки
  • С-07-05-03 Брід – Чорний Потік – Загаття
  • С-07-10-11 Керецьки – Березники
  • С-07-13-06 Данилово – Олександрівка («ПБС» не є переможцем тендеру)

Тендер на ці дороги відбувся лише нещодавно. Із замовником ще навіть не підписані всі договори по ремонту доріг. Зокрема, мова йде про Королево – Горбки (0+000-6+000) та Брід-Чорний Потік – Загаття (0+000 – 15+200) – договір із замовником ще не заключений.

Щодо інших доріг, лише 4 вересня 2018 року підписана угода про ремонт Матієво – Шаланки (км 0+000 – 12+900) та Широке – Букове (км 0+000 – 5+800). Договір про початок робіт на дорозі Керецьки – Березники замовник підписав з нами 20 серпня.

Підписавши відповідні угоди «ПБС» готується до виконання робіт. Та передчасно приступати до ремонту, не маючи на це всіх дозвільних документів, а зокрема ордеру про початок робіт ми не можемо, це є незаконно. Як тільки ми отримаємо всі документи, одразу ж почнемо ремонтувати вказані дороги.

Але слід зазначити, що виділених замовником коштів вистачить лише, щоб відремонтувати по кількасот метрів покриття на кожному об’єкті.

Подібна ситуація з Геннадієм Москалем уже не вперше. Нагадаємо, у липні губернатор Закарпатської ОДА звинуватив «ПБС» у тому, що фірма зволікає із ремонтом доріг Ясіня – Чорна Тиса, Берегово – Бадалово – Вари – Боржава та інших. Тоді, через підозри у ненадійності майбутнього конструктиву, ми запропонували замовнику змінити технологію ремонту. Після того, як наша пропозиція була підтримана, технічна документація офіційно оформлена, ми отримали ордер про початок робіт і відремонтували всі ті ділянки, які були профінансовані.

ПБС

Коментарі :


12.09.2018 11:05 читач

Яка ж противна морда. Де ж таку фотографію придбано?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат