Мер Андріїв запрошує всіх на зустріч з приводу ремонту Набережної

11.09.2018 17:08 РАТУША

Сьогодні біля мерії небайдужі ужгородці влаштували "мовчазну акцію протесту". Учасники хотіли спілкування з Андріївим. Однак, останній вискочив з будівлі ради через чорний хід.

Віддуватися за мера вийшов керівник фірми "КБК". Він пообіцяв надати всю документацію "Капітальний ремонт Набережної Незалежності" ініціативній групі небайдужих ужгородців, - повідомляє громадський діяч Віталій Грегор.

Керівник фірми "КБК" запросив усіх на зустріч з мером Андріївим, що відбудеться завтра у міськраді і також зник.

Стосовно "зустрічі", прес-служба міськради повідомляє, що вона відбудеться о 12.00. "Запрошуємо всіх охочих на зустріч щодо проведення капітального ремонту набережної Незалежності в Ужгороді".

Тим часом на сайті міськради з'явилася інформація з результатами "липової" петиції, в якій проводилося голосування за ремонт Набережної. Інформація вийшла під заголовком "Ужгородці – за оновлення набережної Незалежності".

"Петиція про призупинення робіт на набережній вийшла 30 серпня і 1 вересня вже мала необхідну кількість голосів - її досі не опублікували на сайті міськради. Петиція, яку міська влада написала сама до себе 4 вересня, включила адмінресурс і назбирала підписи - вже опублікована на сайті міськради, - пишуть у групі Save Uzhhorod.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат