З вини нетверезого мотоцикліста постраждав його 4-річний син

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 30.07.2018 13:06 КРИМІНАЛ

В селі Лази на Тячівщині сталася ДТП - п’яний чоловік на мотоциклі не впорався з керуваням та в’їхав в паркан. Від цього постраждав його 4-річний син.

Внаслідок цього дитина отримала травму голови. Хлопчика госпіталізували до реанімаційного відділення Тячівської районної лікарні. Поліція встановила, що водій, місцевий житель, перебував в стані алкогольного сп’яніння. За таке правопорушення йому загрожує покарання строком до трьох років.

Крім цього за минулу добу поліцейські Закарпаття виявили ще чотирьох п'яних водіїв.

Зокрема у Великому Березному водій автомобіля «ВАЗ-21063» взагалі не зупинився на вимогу патрульних. Коли автівку наздогнали, за кермом був п'яний житель з сусідньої Перечинщини без посвідчення водія і на чужому авто.

А у селі Малий Раковець, що на Іршавщині, п'яний чоловік викрав «ВАЗ 2102». Власник автівки 31-річний місцевий житель залишив її незачиненою поблизу кав’ярні на вулиці Шевченка...

Вже за кілька годин поліцейські розшукали і авто і викрадача. Ним виявився 39-річний односелець потерпілого. Нетверезий чоловік сів у чужий автомобіль та поїхав додому.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат