Сімейство провідних тематичних ресторанів м. Чернівці



Сімейство провідних тематичних ресторанів

м. Чернівці

Вищий клас обслуговування, найуважніший персонал, а також найбільш вишукані та продумані страви – все це сім’я закладів "Гойра Груп".

Кожен день ми вкладаємо масу зусиль, прагнучи вивести на новий рівень ресторанну індустрію нашого міста. Ми глибоко впевнені в тому, що відвідування ресторації – це надзвичайний досвід, який накладає відбиток на весь світогляд людини.

Ви заслуговуєте оточувати себе прекрасними, смачними, запашними і захопливими речами. Ви заслужили на те, щоб стати частиною цієї атмосфери і гармонійно в неї вписатись. Для цього достатньо знайти ресторацію собі до душі.

Заклад, в якому гастрономічна складова стане смаковим втіленням Ваших очікувань, а інтер'єр знайде відгук у душі. Ресторан, атмосфера якого полонить серце і змусить забути про плани, завдання або переживаннях. Насолоджуйтесь собою в кожному неповторному моменті.

Секретна зброя "Гойра Груп"

Сімейство об'єднує провідні ресторани міста. І хоч вони поєднані єдиною філософією, кожен з закладів унікальний. Атмосфера, обслуговування, страви та розважальна програма повністю адаптовані під концепт ресторану. Завдяки цьому Ви отримуєте:

1. Унікальні кулінарні рішення. У складі Гойра Груп представлено чотири бренди та сім закладів, які відрізняються за форматом, рівнем цін і концепцією. Мережа New York Street Pizza пропонує широке меню паст і піц, створених за традиційними рецептами європейської та італійської кухні. Бартка – місце приготування найкращих стейків, з використанням класичних, та інноваційних методик. Панська Гуральня – осучаснене представлення найкращих гастрономічних досягнень румунської, української та європейської кухонь. А Гойра являється яскравим уособленням традиційної культури пабів.

М'ясо по-мисливськи в "Панській гуральні"

2. Спеціальні пропозиції. Тут Ви знайдете найкращі кулінарні пропозиції від шеф-кухарів ресторацій (наприклад, м'ясні дошки та унікальні комплексні тарілки). Також в числі спеціальних пропозицій меню для ланчу, сніданку та ін.

Арт-паб "Гойра"

3. Неповторна розважальна програма. Основне наше завдання – робити життя кожного клієнта яскравішим, цікавішим і по справжньому незабутнім. Ми вважаємо своїм обов'язком не тільки догодити Вам, але й створити відповідний настрій. Бо хіба ж не для цього потрібні тематичні ресторації? У числі розважальних програм живі виступи музикантів, а також виступи від яскравих персонажів закладів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат