Працівники Закарпатгазу обманювали клієнтів і привласнювали кошти

12.01.2018 18:11 КРИМІНАЛ

Поліція затримала трьох працівників мукачівської філії Закарпатгазу, які привласнили 225 тисяч гривень.

Ці працівники отримували від споживачів газу, жителів Мукачева та Мукачівського району, гроші за виготовлення технічних умов щодо встановлення газових та опалювальних приладів. Після оплати споживачі отримували підроблені документи.

Слідством встановлено, що протягом січня-травня 2016 року Мукачівську філію ПАТ «Закарпатгаз» злочинці обікрали на 225 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області.

У свою чергу Закарпатгад з цього приводу оприлюднив заяву, в якій підтверджується інформація поліція. В заяві говориться, що Товариство активно співпрацювало зі слідством та надавало усі необхідні документи та допомогу. Нижче текст заяви.

"11 січня поточного року в рамках розслідування кримінального правопорушення працівники поліції затримали та повідомили про підозру учасників організованої групи з числа колишніх працівників Мукачівської філії ПАТ «Закарпатгаз». Із відповідною заявою про злочин до правоохоронних органів звернулися представники газової компанії ще у лютому минулого року.

Нагадаємо, 27 липня у приміщенні адміністративної будівлі Мукачівського відділення ПАТ «Закарпатгаз» за ініціативи керівництва компанії представниками Головного управління Національної поліції в Закарпатській області проводилися слідчі дії.

Під час досудового розслідування Товариство активно співпрацювало зі слідством та надавало усі необхідні документи та допомогу.

«Ступінь провини осіб, яким повідомлено про підозру буде встановлено судом. Ми сподіваємося, що правоохоронні органи встановлять усі   факти зловживання службовим становищем та дадуть належну юридичну оцінку. Зазначимо: своїми діями порушники завдали збитки не тільки ПАТ «Закарпатгаз», а й нашим споживачам, які були ошукані внаслідок їх неправомірних діянь», - коментує директор з безпеки ПАТ «Закарпатгаз» Олександр Енінгі".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат