Всеукраїнський рейтинг визнав закарпатську юридичну компанію «Товстий і партнери» - «Лідером року»

admin 25.02.2017 13:20 ПОДІЇ

Союз Національних бізнес-рейтингів завершив загальноукраїнський аналіз фінансово-економічної діяльності підприємств та компаній України і визнав «Лідером року» у юридичній галузі закарпатську юридичну компанію з Іршави «Товстий і партнери».

Це вагомий успіх іршавських юристів, які принесли славу всьому Закарпаттю.
Сама урочиста церемонія вручення нагород обіцяє бути грандіозною і відбудеться 14 липня в Олеському замку неподалік Львова.
Ми проаналізували діяльність цієї компанії за останній період і знайшли дуже цікаву інформацію. Можливо, саме через це компанія «Товстий і партнери» була так високо оцінена комісією Національних бізнес-рейтингів. Виявляється, саме ця юридична компанія не просто виступила ініціатором перегляду тарифів на житлово-комунальні послуги, але й подала позов до суду на Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Саме ця комісію встановлює та регулює тарифи.
«Товстий і партнери» були єдиними із Закарпаття і одними з небагатьох в Україні, хто судився за тарифи. Більше того, іршавські юристи на чолі з Віктором Товстим виграли справу в Київському адміністративному окружному суді.
Ми   попросили коментар у   Віктора Товстого щодо цих подій і ось, що він нам розповів:
«Тоді це була справа принципу. Ми розуміли, що вступати в юридичний спір з державою та енергетиками - фактично безнадійно. Але ми також розуміли, що не мали морального права мовчати, коли бачили широке незадоволення людей тарифним геноцидом. До нас в компанію приходили люди зі скаргами на тарифи. Ми бачили їхні переживання і перейнялися їхніми проблемами. Ми вирішили боротися і жителі Іршави нас підтримали. За короткий час люди зібрали понад тисячу підписів до скарги на встановлення надмірних тарифів, наші юристи підготували грамотний позов до суду і, зрештою, наші старання мали позитивний початковий результат – ми виграли суд в Києві.
Ця справа набула резонансу і була реакція з самих верхів влади. Влада розуміла, що це прецедент і почалися юридичні війни з тиском та апелюванням. Зрештою Апеляційний суд скасував постанову Київського окружного суду. Влада перемогла. Але кого? Власний народ?
Тим не менше, ми стали більш загартованими, ми маємо довіру простих людей і будемо й надалі виступати на захисті їхніх прав всіма своїми можливостями».
На жаль, такі сучасні реалії. Тим не менше, ми вітаємо Віктора Товстого та його партнерів з перемогою в рейтингу і вітаємо жителів Іршави, яким є ким пишатися і у кого шукати юридичну підтримку у відстоюванні своїх прав.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат