Жінка побила ужгородського таксиста

admin 30.01.2017 13:06 ПОДІЇ

До редакції звернувся ужгородський таксист Олександр Сусік. Він переконує, що нещодавно на нього напала пасажирка, побила його, ще й намагалася викрасти авто.

Потерпілий повідомляє, що вночі, 27 січня, о 4.15 він на своєму Шевроле Авео забирав трьох пасажирок із нічного клубу по вулиці Капушанській. За словами водія, жінка, яка сиділа на передньому сидінні, була у стані алкогольного сп’яніння й поводилася агресивно. Коли машина прибула на вулицю Швабську, 71, ця пані вдарила водія по голові, а коли він вибіг із авто, почала бити ногами по печінці й ниркам.
«Це були професійні удари. Пасажирки, які сиділи позаду, поводилися адекватно. Вони їй кричали: «Неля, що ти робиш?». Ті дівчата фактично врятували мені, якщо не життя, то принаймні здоров'я. Зрештою жінка, яка напала, намагалася угнати машину, але їй це не вдалося, бо авто не завелося», — каже Олександр. Він стверджує, що втратив свідомість, а отямився, коли прибули патрульні і швидка. У висновку «швидкої», яку надав редакції таксист, вказано, що у чоловіка виник гіпертонічний криз.

До слова, гроші у постраждалого не вкрали. Зараз він прагне справедливого розслідування, тому і звернувся у ЗМІ.

admin

ТЕГИ : Ужгород

Коментарі :


21.03.2017 12:01 Василько

Хто сказав шо тоті курви не замужні? )))


20.03.2017 12:41 баблик

васильку,колы в 80-х мы учулы про спид то обратились к доктору моци,был такой,с вопросом ну трипер знаем,ну сифон видели,все это в принцыпе ты говорил лечится,а что за новая напасть пошла.на что моци ответил.да хлопцы херово дело.ну что теперь делать без баб ты понимаеш.в общем здрочив сохраниш жизнь ответил моци,а лучше женитесь поскорей ато все повыздыхаете как мамонты


19.03.2017 20:32 Василько

КУРВІВ ТОЖЕ ТРЕБА, КУДА Ж БЕЗ НИХ?)))))))))))


04.02.2017 20:48 йони

дожили.ну понятно мужики нажрались и дурели но что-бы бабы это в общем кино и немцы,а мой совет таксистам нечего по ночам шлюх возить.ибо нормальные дома сидят трезвые нетрезвые нодома с мужьями детями,а не шляются курвота по ночам


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат